Sonic the Hedgehog -veteraanin lennokas toimintapeli liihottaa pitkälle loppuvuoteen

Yuji Nakan uusin peli Rodea: The Sky Soldier jatkaa myöhästelyjään. Peli ehtinee kauppoihin vielä kuitenkin täksi vuodeksi.

15.8.2015 04:46

Lennokkaan Rodea: The Sky Soldier -toimintapelin julkaisu on päätynyt lykätyksi jälleen kerran. Alkuvuodesta alunperin syyskuuksi luvatun pelin julkaisua siirrettiin jo aiemmin kesällä ensiksi lokakuulle ja nyt julkaisija NIS America onkin tuomassa sitä Eurooppaan vasta 13. marraskuuta.

Viivästyksen syyksi NIS on antanut ”tekniset ongelmat”.

Edelleen peli on matkalla niin sekä 3DS:lle että Wii U:lle, joista molemmille sen pitäisi saapua myyntiin sekä fyysisessä että ladattavassa muodossa. Rodean Wii U -version ensimmäisiin fyysisiin kappaleisiin NIS on myös laittamassa mukaan alkuperäiselle Wii-konsolille tehdyn version pelistä, mikäli jollekulle ilmenee sellaiselle vielä tarvetta.

Rodean kehityksestä ovat vastanneet peliyhtiöt Kadokawa Games ja Prope. Pelin eräs avainkehittäjistä on entinen Sonic Team -pomo Yuji Naka, joka vaikuttaa tuoneen Rodeaan varsinkin tuulahduksen Nights into Dreamsia hyvin lentelyvetoisella pelattavuudellaan. Maaperäistäkin toimintaa Rodeasta tulee toki myös jonkin verran löytymään.

Lähde: NIS America

Lisää luettavaa