Sonic-tasohyppelytiimin pomo haluaa tehdä Sonic-roolipelin ennen siirtymistään eläkkeelle

Sonic Teamin studiota johtava Takashi Iizuka on suuri roolipelien ystävä.

14.7.2024 18:35

Sonic Team -studion johtaja Takashi Iizuka haluaa tehdä Sonic the Hedgehog -roolipelipelin ”jossain vaiheessa” ennen jäämistään eläkkeelle.

Good Vibes Gaming -YouTube-kanavan haastattelussa Iizukalta kysyttiin, aikooko hän työskennellä Sonic-roolipelipelin parissa tulevaisuudessa. Iizuka vastasi olevansa kiinnostunut sinisen vauhtisiilin oman roolipelin tekemisestä ja totesi olevansa jopa hämmästynyt siitä, ettei Sonic Team ole vielä tehnyt roolipeliä.

– Pidän henkilökohtaisesti todella paljon roolipeleistä, jotka ovat todella hauska peligenre. Olen jopa miettinyt itsekseni, miksemme ole viimeisten 30 vuoden aikana tehneet yhtäkään Sonic­-roolipeliä, Iizuka pohtii.

Haastattelussa Iizuka sanoo toivovansa pääsevänsä työskentelemään Sonic-roolipelin parissa ennen kuin jää eläkkeelle Segalta. Samalla hän kuitenkin toteaa, että ”konkreettista” pelisarjan roolipeliosaa ei tällä hetkellä ole kehitteillä, vaan kyseessä on tällä hetkellä Iizukan unelma.

Ainoa tähän mennessä julkaistu Sonic-roolipeli on vuonna 2008 Nintendo DS:lle ilmestynyt Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood. Peliprojektista vastasi kuitenkin Sonic Teamin sijaan Mass Effect – ja Dragon Age -pelisarjoista tuttu BioWare.

Iizukan haastattelun voit katsoa kokonaisuudessaan alta:

Lähde: IGN

Lisää luettavaa