Eriskummallinen faniprojekti Sonic Dreams Collection on herättänyt kuluvalla viikolla hämmennystä maailmalla. Osoitteesta hedgehog.exposed salasanalla ”grandpa” löytyvä kokonaisuus on eräänlainen pelikokoelmapaketti, jonka markkinoidaan koostuvan neljästä Segan aikoinaan ”hautaamasta” Sonic-prototyypistä, joiden piti ”uudelleenmääritellä” videopelien tulevaisuus.

Sonic Dreams Collectionin sisältämät pelit ovat Make My Sonic, Eggman Origin, Sonic Movie Maker ja My Roommate Sonic. Peleistä yksinkertaisimmat ovat kolmiulotteisen Sonic-hahmomallin muokkauksesta koostuva Make My Sonic ja MMORPG-peli Eggmann Origin, joka lähinnä valittaa pelaajilleen verkkosovittimen puutteesta. My Roommate Sonicissa on sen sijaan jopa oma tavoitteensa pelaajien yrittäessä tunnustaa Sonicille rakkautensa katsellessaan tämän kanssa televisiota.

Sonic Movie Maker on peleistä vuorostaan se kaikkein laajin. Siinä pelaajien tarkoituksena on kuvata kuusi sekuntia pitkiä videoita erilaisissa Sonic-teemaisissa ympäristöissä. Tällaisia ovat esimerkiksi ”tanssijaisilta” ja ”takapiha”, joissa Sonic ja kumppanit sekoilevat asianmukaisissa olosuhteissa. ”Hotelli”- ja ”ruokinta”-ympäristöissä tilanne alkaa kuitenkin lähteä todenteolla käsistä pelaajien ajautuessa keskelle sekä eläimellistä orgiaa että myös jonkinlaista rujoa tehdasta, jossa Sonicia lihottamalla Tailsin saa putkahtamaan lopulta tämän vatsasta ulos.

Mikäli kokoelmaa ei halua itse testata, on YouTube täynnä jo videoita tuotoksesta. Ohessa esimerkiksi GameGrumpsin tekemä katsaus pelistä.

Sonic Dreams Collectionin luomisesta on vastannut pieni kehittäjäryhmä Arcane Kids, joka pari vuotta sitten oli vastuussa myös hämmentävästä Bubsy 3D:n uusioversiosta. Sitä voi pelata selaimellaan osoitteessa bubsy3d.com.

Lähde: Siliconera

Lisää luettavaa