Sleeping Dogsin yllätysseuraaja Triad Wars saa kuolinruiskeen

Avoimen maailman rikospeli Sleeping Dogsia seuraamaan työstetty verkkopeli Triad Wars ei nähne päivänvaloa virallisesti.

27.12.2015 05:15

Ilmaiseksi pelattava avoimen maailman toimintamoninpeli Triad Wars näyttää tulleen tiensä päähän. Alkuvuodesta asti beetamuodossa pelattavissa olleen pelin palvelimet ovat sulkeutumassa ensi vuoden alussa, mikä samalla tarkoittaa pelilehti PC Gamerin saamien tietojen mukaan myös koko peliprojektin päätöstä.

– Olimme iloisia nähdessämme, miten olette pelanneet Triad Warsia. Tiedämme kuitenkin ettei se ollut sitä mitä monet teistä halusivat, joten ilmoitamme sulkevamme beetan ja palvelun 20. tammikuuta, kehittäjä United Front Games tiedotti pelin keskustelualueella.

United Front Gamesin mukaan se ei enää ota vastaan minkäänlaisia Triad Warsiin liittyviä ostotoimenpiteitä, vaan pelaajat pääsevät nyt rälläämään esimerkiksi pelin omalla virtuaalivaluutalla täysin ilmaiseksi. Kehittäjät myös lupaavat palauttaa pelaajille rahat kaikesta siitä virtuaalisesta valuutasta, jota nämä päätyivät ostamaan mutta eivät ehtineet vielä käyttämään.

Pc:lle alunperin viime vuonna julkistetun Triad Warsin oli tarkoitus olla eräänlainen seuraaja vuonna 2012 nähdylle Sleeping Dogsille. Triad Wars lainasi edeltäjältään niin toimintatyylin kuin avoimen pelimaailmankin, mutta yritti luoda siitä samalla verkkopohjaisen ja näin ollen myös aiempaa sosiaalisemman kokemuksen. Ratkaisu tuli aikoinaan yllätyksenä monelle Sleeping Dogs 2:ta odottaneelle pelaajalle, mikä näyttäisi nyt hyvinkin myös osin koituneen pelin kohtaloksi.

Lähde: Triad Wars Forums, PC Gamer

Lisää luettavaa