Sleeping Dogsia käännetään elokuvaksi, Ip Man- ja Rogue One -näyttelijä Donnie Yen tähdittää

Sleeping Dogsin elo jatkunee vielä elokuvien maailmassa ja vieläpä itse Donnie Yenin tähdittämänä.

3.3.2017 17:03

Sleeping Dogs -sarjalla ei toistaiseksi näytä olevan juuri tulevaisuutta pelialalla, mutta elokuvien maailmassa tilanne on ilmeisesti toinen. Elokuvasivusto Deadline on raportoinut, että The Fast and The Furious -sarjasta tunnettu tuotantoyhtiö Original Film on tekemässä pelinimikkeeseen pohjautuvaa leffaa kiinalaisnäyttelijä Donnie Yenin tähdittämänä.

Yen on viimeisimpänä tullut monille tutuksi Tähtien sota -elokuva Rogue Onesta, mitä ennen hän on erityisesti niittänyt mainetta myös Ip Man -elokuvilla. Mitä ilmeisemmin myös Sleeping Dogs -leffa kertoo tarinan peitehommia painavasta poliisista, jonka tarkoituksena olisi laittaa kapuloita triad-rikollisten rattaisiin.

Sleeping Dogs julkaistiin alunperin vuonna 2013 Square Enixin pelastettua sen Activisionin hylkyäkseltä. Pelille suunniteltiin myöhemmin kyllä jatkoa, mutta ainut asia, mitä maailma sai oli verkkopeli Triad Wars, jota sitäkään ei koskaan tehty valmiiksi. Nykyisin pelisarjan luonutta United Front Games -studiotakaan ei ole enää olemassa.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa