Skyrim-isoäitinä tunnettu Shirley Curry on nyt saatavana seuraajahahmoksi The Elder Scrolls V: Skyrimissä, kiitos uuden modin. 

Curry on 84-vuotias herttaiseen kulttimaineeseen noussut Skyrim-pelaaja ja striimaaja, joka kutsuu katsojiaan lapsenlapsikseen. Fanien iloksi Curryn voi nyt värvätä seuraajaksi Skyrimissä lyhyen tehtävän suorittamisen jälkeen. Komeaa miekkaa ja jousta kantavan barbaarin ääninäyttelystä vastaa rouva itse. Suurin osa kumppanille luoduista taustatarinoista on saanut inspiraationsa Curryn Youtube-videoista, ja sen kotimökistä voi bongata monia Shirley-viittauksia. 

– Shirley Curry, rakastettu Skyrim-isoäiti, tulee vihdoin peliin seuraajana, jonka voit rekrytoida! Hän liittyy seikkailuusi, mutta älä odota hänen kantavan taakkaasi! Hänellä on enemmän persoonallisuutta kuin vaniljan seuraajilla yhteensä, ja olemme varmoja, että hänestä tulee hyvä kumppani ja ystävä. Ja isoäiti! modin esittely kertoo.

Kaksi vuotta sitten Bethesda julkisti mallintavansa Curryn pelihahmoksi The Elder Scrolls VI:een. Sitä odotellessa voi ladata Shirley – A Skyrim Follower -modin Skyrim Special Editionille ja VR:lle Nexus Mods -sivustolta. Pc:lle ja Xboxille sen saa Bethesda.netin kautta. 

Alla olevista videoupotuksista on katsottavissa sekä modin traileri että Curry pelaamassa Skyrimiä oman modinsa kanssa.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa