Uusi Electronic Artsin pelistudio on avautunut Vancouverin uumeniin. Studio on ristitty Full Circleksi ja tarkoituksena sen on kantaa vastuu viime kesäkuussa varmistetun uuden Skate-rullalautailupelin kehittämisestä.

– Työstämme Skaten seuraavaa kehitysaskelta ja olemme valmiina tarjoamaan kokemuksen, joka juhlii ja jatkaa kaiken sen rakentamista, minkä yhteisömme on nähnyt erityislaatuisena aiemmissa peleissä, Full Circlen omilla kotisivuilla kerrotaan.

Studiota johtaa Xbox Liven johtohahmona aikoinaan Microsoftilla toiminut Daniel McCulloch, jonka ohella Skate-sarjan parissa tähänkin asti vaikuttanut parivaljakko Chris ”Cuz” Parry ja Deran Chung ovat yhä muodostamassa uuden Skate-projektin luovan johtopisteen. Hanke on yhä toki vielä kovin alkutekijöissä. Parhaillaan Full Circlen sisuksiin haetaankin isolla kädellä työntekijävahvistuksia aina suunnittelijoista animaattoreihin ja ohjelmoijiin.

Vaikka uuteen Skate-peliin onkin viitattu jo tuttavallisesti Skate 4:nä, ei sillä toistaiseksi ole vielä virallista nimeä. Alustat ja julkaisuajankohta ovat nekin vielä pimennossa.

Lähde: Full Circle, VentureBeat

Lisää luettavaa