Simpsoneiden uusimmalla tuotantokaudella päästään myös vauhdikkaisiin Mario Kart -tunnelmiin

Tässäpä hauska crossover-tapaus.

8.3.2024 08:00

Nintendon hittipeli Mario Kart on päässyt nyt myös osaksi television keltaisen suosikkiperheen viimeisimpiä kommelluksia. Simpsoneiden viime viikolla esitetyssä uutuusjaksossa päästiinkin kaahailemaan tutun ajopelin tyyliin.

Lyhyessä, mutta hauskassa unikohtauksessa Lisa, Homer ja Milhouse päättyvät ajelemaan pelaajien varmasti oitis tunnistamalle sateenkaaritielle.

Vaikka kohtaus ei ole kovinkaan pitkän mittainen, siihen mahtuu silti useita viittauksia punalakkisen putkimiehen kilpa-ajomeininkeihin. Kuulemaan päästään tuttuja lausahduksia sekä huudahduksia ja hahmot ovat myös pukeutuneet Mario-peleistä tuttujen kasvojen innoittamasti. Lisa ja Homer muistuttavatkin Mariota sekä Wariota ja Milhouse taas on toteutettu Yoshin kaltaisella näkemyksellä. Eikä pelien vaarallisia kilpikonnankuoriammuksia ole unohdettu toki niitäkään.

”Lisa Gets an F1” -niminen Simpsonit-jakso esitettiin Yhdysvaltain televisiossa 25. helmikuuta. Vielä ei ole tietoa, milloin kyseinen 35. tuotantokausi tullaan näkemään Suomessa; sarjan uusin Disney Plus -suoratoistopalvelusta löytyvä kausi on 34.

Tuoreen Mario Kart -teemaisen Simpsonit-kohtauksen pääsee katselemaan alta löytyvän YouTube-videon kautta.

Lisää luettavaa