Silent Hill -huhut porisevat taas – mahdollinen kuvavuoto ja Silent Hill 2:n uusioversiopekulaatiot kiihtyvät

Johan paluuta on odoteltukin.

16.5.2022 17:17

Kauhusarja Silent Hillin tulevaisuus puhuttaa jälleen parinkin tuoreen huhun myötä.

Viimeisen viikon sisään huomiota keräsi erityisesti osakseen vuodoistaan aiemminkin tunnetun Twitter-käyttäjä Dusk Golemin julkaisemat konseptikuvat, joiden tämä väitti olleen peräisin uudesta Silent Hill -pelistä vuoden 2020 tienoilta. Kuvat on sittemmin poistettu Dusk Golemin tililtä, sillä tämän mukaan Silent Hill -julkaisija Konami olisi pakottanut ne pois tekijänoikeuksiin vedotan.

Sittemmin kuvat ovat löytäneet kodin toki muista paikoista ja ovat näin edelleenkin tutkailtavissa. Esillä niissä nähdään niin rähjäisiä asuntoja kuin eräänlainen vihaisilla viestillä kyllästettyjä tarralappuja. Niissä ilmenneen slangin perusteella on spekuloitu huhutun teoksen kytkeytyvän tarinallisesti mahdollisesti Iso-Britanniaan.

Toinen Silent Hilliä koskeva huhu ilmeni näin viikon vaiheessa, kun YouTube-käyttäjä Nate the Hate ilmaisi kuulleensa, että Silent Hill 2 -uusioversio olisi työn alla puolalaiskehittäjä Bloober Teamilla. Projekti olisi ilmeisesti yksi useammista työn alla olevista Silent Hill -projekteista ja sisältäisi muun muassa uusia loppuja ja uusittuja pulmatilanteita. Ilmeisesti alkuun se olisi myös PlayStation-konsoliyksinoikeus.

Sittemmin sisäpiirilähteistään tunnettu toimittaja Jeff Grubb on tukenut väitettä myös omiin tietoihinsa vedoten.

Silent Hillin paluusta on huhuiltu kiivaasti jo vuosia. Viimeksi bensaa huhuliekkeihin lisäsi isosti vuosi sitten juurikin Bloober Teamin tekemä ilmoitus, jonka mukaan se on solminut kumppanuussopimuksen Konamin kanssa. Jo sitä ennen Blooberin on kovasti huhuiltu olevan osa Silent Hillin tulevaisuutta.

Lähde: Eurogamer, Dusk Golem (Twitter)

Lisää luettavaa