Silent Hill 2 -uusioversion kehittäjä tyrmää pelinsä uuden trailerin: ”ei heijastele pelin henkeä”

Bloober Team ei ole tyytyväinen Silent Hill 2 -uusioversion markkinointiin.

14.2.2024 17:20

Silent Hill 2:n uusioversiota kehittävä Bloober Team on julkaissut yllättävän kommentin pelin tuoreeseen traileriin liittyen.

Sony esitteli Silent Hill 2:n uudistettua painosta pari viikkoa sitten State of Play -lähetyksessään. Varsin toimintapainotteinen traileri sai kuitenkin melko tylyn vastaanoton sekä peliä odottavilta faneilta että itse peliä kehittävältä studiolta.

Bloober Teamin toimitusjohtaja Piotr Babieno kommentoi Silent Hill 2:n trailerin saamaa vastaanottoa puolalaisen talousjulkaisun haastattelussa. Varsinainen haastattelu on poistettu verkosta, mutta Babieno sälytti kommenteissaan vastuuta trailerin sisällöstä julkaisija Konamin harteille.

– Emme ole vastuussa markkinointipuolesta. Se on kokonaan kumppanimme vastuulla. Tämä traileri ei heijastele pelin henkeä, Babieno kommentoi traileria.

Babienon mukaan kehittäjät pyrkivät tavoittamaan uusioversiossa 22 vuotta sitten ilmestyneen alkuperäisen pelin hengen. Hän uskookin fanien muuttavan mielensä projektista, kunhan he pääsevät näkemään varsinaista pelikuvaa Silent Hill 2:n päivitetystä painoksesta. Uusioversiolla ei tällä haavaa ole julkaisupäivää, mutta Babieno kertoi julkaisua valmistelevan markkinoinnin käynnistyvän piakkoin.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa