Shovel Knightin matka fyysisiin kauppoihin törmäsi yllättäviin mutkiin

Shovel Knightin levyversion tulo kauppoihin on tapahtumassa muutaman mutkan kautta.

9.10.2015 20:45

Kehittäjä Yacht Club Games on joutunut lykkäämään kiitellyn Shovel Knight -tasoloikkapelinsä fyysisten versioiden julkaisua. Alkujaan Eurooppaan lokakuun 16. päiväksi lupaillut levylliset versiot pelistä ovatkin saapumassa kauppoihin nyt vasta 30. lokakuuta, sillä niiden valmisteluun meni aikaa hieman odotettua enemmän.

Samalla Yacht Club on ilmoittanut, että se on joutunut perumaan Xbox Onen fyysisen version ainakin toistaiseksi. Syyksi tälle on annettu ympäripyöreästi vain ”julkaisupolitiikka”. Muutoksen myötä Shovel Knight on tulossa levyllä näin ollen enää vain PlayStation 4:lle, Wii U:lle, 3DS:lle ja pc:lle. Vita-versio on tosin parhaillaan myös harkinnassa.

Yacht Club on joutunut hiljattain myös nostamaan levyllisten versioiden hintaa noin noin 20 dollarista 25 dollariin, mikä Euroopassa vastannee 25 euroa. Syy hinnanmuutokseen on ollut joidenkin jälleenmyyjien käytäntö säästää hyllytilaa sillä, etteivät he laita paraatipaikalle näytille tietyn hintaluokan pelejä.

Sentään pelin fyysinen versio on nyt saapumassa pelin digitaalisen musiikkiääniraidan kanssa. Yacht Club myös lupailee, että mikäli Shovel Knightin fyysisen version ennakkotilasi vanhalla hinnalla, ei hinnannousun pitäisi ehtiä enää vaikuttaa asiakkaaseen.

Lähde: Yacth Club Games

Lisää luettavaa