Shovel Knight -kehittäjä Yacht Club Games on vahvistanut pelin ilmestyvän Nintendon Switch -konsolille useampien uudistusten kera. Samalla kehittäjät ovat ilmoittaneet monipuolistavansa lisäksi tapaa, jolla he ovat myymässä Shovel Knightia pelaajille.

Vastaisuudessa pelistä nykyisin myytävä versio tulee kantamaan lisänimeä Treasure Trove. Se on vanhaan malliin sisältämässä alkuperäisen Shovel Knight -pääkampanjan sekä kaikki peliin tähän mennessä julkaistut että myös vielä suunnitteilla olevat laajennukset. Sen rinnalla Yacht Club tarjoaa tulevaisuudessa kuitenkin myös mahdollisuuden ostaa pelin pääkampanjan ja sen eri hahmoilla pelattavat laajennuskampanjat erikseen omina itsenäisinä peleinään. Näin ollen Shovel Knightin eri osaset saadaan pelaajien ulottuville tavanomaista halvemmalla, mikäli koko paketin ostaminen ei satu jotakuta kiinnostamaan.

Uudistuksen myötä Shovel Knight -pääpaketin hintaa tullaan nostamaan, kun uusi myyntikäytäntö astuu voimaan. Tämä kuitenkin tapahtuu vasta keväällä, joten pelin ja sen kaikki laajennukset on mahdollista saada vielä hieman huokeampaan hintaan, mikäli pääpaketin ostaa nyt vielä ennen sen hinnannousua.

Mitä tulee Shovel Knightin vielä tulossa olevaan sisältöön, saa peli pian kolmannen kampanjansa Specter Knightilla pelattavan Specter of Tormentin muodossa. Myös mahdollisuudet pelata peliä kahden pelaajan yhteistyönä ja vaihtaa pääkampanjassa nähtävien hahmojen sukupuolta saapuvat piakkoin. Vielä myöhemmin vuoden 2017 aikana pelin on määrä saada lisäksi sekä King Knightilla pelattavan neljännen lisäkampanjan että neljää pelaajaa maksimissaan tukevan taistelupelitilan.

Sekä Shovel Knightin yhteistyö- että taistelutila eivät ole ollenkaan saapumassa 3DS:lle tai Vitalle.

Lähde: Yacht Club Games

Lisää luettavaa