Shin Megami Tensei: Strange Deep Journey paljastui, myös Etrian Mystery Dungeon saa jatkoa

Atlus on tuomassa Shin Megami Tensei: Strange Journeyn takaisin uusittuna 3DS-pelinä. samalla Etrian Mystery Dungeon saa jatkua ja uusittu Radiant Historia on saanut trailerin.

26.3.2017 23:11

DS:ltä tuttu japanilaisroolipeli Shin Megami Tensei: Strange Journey saa eräänlaisen 3DS-uusioversion. Pelitalo Atlus paljasti viikonloppuna Shin Megami Tensei: Deep Strange Journeyn, jonka se on aikeissa julkaista kotimaassaan myöhemmin syksyllä.

Uusi versio Strange Journeysta laajentaa alkuperäistä uudella sisällöllä, kuten uudella lopulla ja hahmolla, ja samalla myös sujuvoittaa sen pelaamista. Länsimaisesta julkaisusta ei ole ollut vielä puhetta, vaikka alkuperäinen peli nähtiin aikoinaan virallisesti Japanin lisäksi myös Pohjois-Amerikassa.

Deep Strange Journey vaikuttaisi olevan peli, josta Atlus kiusoitteli aiemmin tammikuussa. Ohessa lyhyt traileri.

Deep Strange Journeyn paljastus tapahtui osana Atlusin omaa japaninkielistä verkkolähetystä, jonka yhteydessä se varmisti itään myös luolastoseikkailupeli Etrian Mystery Dungeon 2:n 3DS:lle. Trailerin siitä sekä hiljattain myöskin vahvistetusta Radiant Historian 3DS-uusioversiosta löytää nekin uutisen ohesta.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa