Shenmue III huolii nyt myös mattimyöhäisten roposet

Shenmue III jatkaa joukkorahoituskampanjaansa sittenkin vuoden loppuun asti.

19.9.2015 08:59

Ennätykselliset 6,3 miljoonaa dollaria Kickstarterissa kesällä kerännyt Shenmue III jatkaa joukkorahoituskampanjaansa.

Kesä-heinäkuun vaihteessa pyörineestä Kickstarter-kampanjasta myöhästyneet voivat nyt osallistua pelin Slacker Backer -rahoitukseen maksupalvelu PayPalin kautta. Jälkirahoituskampanja jatkuu aina vuoden loppuun asti, mutta deadlinen jälkeen peliä kehittävä Ys Net lupaa keskittyä pelin kehitykseen täysin jo kerätyn potin varassa. 

PayPal-rahoitus kasvattaa Kickstarterin kautta kerättyä summaa, joten Shenmue III:n rahoitustavoitteet pysyvät edelleen samoina: seuraavaksi luvassa on valikoima parannuksia pelin taistelujärjestelmään, mutta myös pelialueiden kokoa aiotaan kasvattaan rahavarantojen puitteissa. Myös rahoittajille tarjotut fyysiset palkinnot ovat pitkälti samoja kuin alkuperäisessä Kickstarter-kampanjassa.

Tällä hetkellä PayPalin kautta voi lunastaa itselleen vain pelin PlayStation 4 -version, mutta Ys Net kertoo pelin verkkosivuilla työskentelevänsä parhaillaan yhteistyökumppaneidensa kanssa voidakseen tarjota mattimyöhäisille myös pc-versiota.

Uutta kampanjaa voi ihmetellä Shenmue III:n virallisilla verkkosivuilla. Peliä kaavaillaan PlayStation 4:lle ja pc:lle näillä näkymin jouluksi 2017.

Lähde: Shenmue III, IGN, VG247

Lisää luettavaa