Shazbot! Vauhdillaan hurmaava verkkopeli Tribes: Ascend herää horroksestaan

Kaksi vuotta sitten ilman aktiivista kehitystukea jäänyt Tribes: Ascend saa taakseen jälleen intohimoisen tukitiimin, jonka tarkoituksena olisi hioa peliä aina vain parempaan kuosiin.

29.8.2015 19:23

Ilmaiseksi pelattava verkkoräiskintäpeli Tribes: Ascend on heräämässä kaksivuotisesta horroksestaan. Vuonna 2013 pelin luonut Hi-Rez Studios ilmoitti lopettavansa pelin aktiivisen tukemisen keskittyäkseen muihin tuotoksiinsa, mutta nyt verkkoareenamätkintä Smiten ja uuden Paladins-räiskintäpelin saaman hyvän vastaanoton myötä studio on kasannut pienen tukitiimin ylläpitämään jälleen myös Tribesin kehitystä.

Tribesin uutta tukitiimiä johtaa Hi-Rezin taidevastaava Sean McBride, joka oli jo vuonna 2010 mukana suostuttelemassa studiota hankkimaan oikeudet Tribes-sarjaan. Tukitiimin voimin Tribes: Ascend onkin lähitulevaisuudessa saamassa niin uuden kartan, bugikorjauksia kuin myös muutamia pelillisiä muutoksia. Tarkoituksena kehittäjillä olisi yksinkertaistaa esimerkiksi pelin hahmoluokkakattausta kolmeen pääluokkaan Tribes 2:n malliin sekä hioa tapaa, jolla pelissä availlaan uusia varusteita.

Uudistuksia on tarkoitus päästä kokeilemaan pelin testipalvelimilla parin viikon sisällä.

Hi-Rez-johtaja Stewart Chisamin mukaan Tribes: Ascendin ylläpito on tukitiimille tällä kertaa enemmän intohimon voimalla etenevä projekti. Hi-Rezin ensisijaisena pyrkimyksenä ei ole siis etsiä uusia keinoja tehdä rahaa kolmevuotiaan pelinsä avulla, vaikka se mielellään toki näkisi sekä uusien että vanhojen pelaajien hyppäävän vielä hiihtämään Ascendin verkkoareenoille.

Lähde: Reddit

Lisää luettavaa