Shadow of the Eternalsin joukkorahoitus suljettiin

Eternal Darknessin henkistä jatko-osaa kehittävä Precursor Games on sulkenut pelille haetun kickstarter-rahoituksen.

5.6.2013 11:29

Nintendo GameCubella nähdyn kulttikauhu Eternal Darknessin henkisen seuraajan, Shadow of the Eternalsin Kickstarter-joukkorahoitus on peruutettu.

Alunperin peliä kehittävän Precursor Gamesin tavoitteena oli saada 1,5 miljoonan dollarin rahoitus Kickstarterin kautta. Tähän mennessä yhtiö sai kuitenkin vain 300 000 dollaria päämäärästään.

Yhtiön toimitusjohtaja Paul Caporicci selitti pelin rahoitussivustolla muutoksesta.

– Siitä asti kun julkistimme Kickstarter-kampanjan, olemme nähneet enemmän tukea yhteisöltämme kuin osasimme toivoa. Tämän tuen myötä on tullut joukko uusia mahdollisuuksia, jotka tekevät pelistä paremman kuin kaavailimme. Sen seurauksena olemme päättäneet ottaa väliaikaisesti Shadow of the Eternalsin rahoituksen pois sekä Kickstarterista että kotisivuiltamme torstaina 6. kesäkuuta, Caporicci selitteli tilannetta.

Samalla Caporicci lupautui uudelleenjulkistavansa Kickstarter-kampanjan muutaman viikon sisään tarkempien lisätietojen kera uusista mahdollisuuksista.

Nykyinen Kickstarter suljetaan ja rahat palautetaan. Caporicci lupaa, että myös muita kanavia pitkin tukeneiden rahat palautetaan PayPal-maksujenvälitysjärjestelmän kautta.

Lähde: gamesindustry

Lisää luettavaa