Shadow of the Colossusta kanavoiva Prey for the Gods sai pelaajien lompakot puolelleen

Hyvin paljon ideoita ja tyyliä Shadow of the Colossukselta lainaava Prey for the Gods on löytänyt tarvittavan Kickstarter-suosion voidakseen muodostua täysiveriseksi peliksi.

26.7.2016 22:26

Uudelle Shadow of the Colossuksen kaltaiselle toimintaseikkailupelille näyttäisi olevan edelleen tilausta maailmalla. Asian on osoittanut nyt viimeisimpänä todeksi kalifornialaiskehittäjä No Matter Studiosin työstämä Prey for the Gods, joka on onnistunut yltämään joukkorahoitustavoitteeseensa Kickstarterissa.

Prey for the Gods saapui Kickstarteriin 6. heinäkuuta ja saavutti tavoittelemansa 300 000 dollarin rajapyykkin nyt eilen maanantaina. Tavoitteen saavuttaminen tarkoittaa, että pelin olisi nyt tarkoitus saapua Windows-koneille joskus vuoden 2017 päätöksen tienoilla ja myöhemmin lisäksi vielä myös niin PlayStation 4:lle kuin Xbox Onellekin.

Rahoitusaikaa Prey for the Godsin suhteen on vielä edelleen myös jäljellä noin kymmenisen päivää. Lisärahaa saamalla peli voikin kasvaa kattamaan vielä esimerkiksi uusia animaatioita sekä aseita ja saada virallisen Mac-version.

Ensimmäistä kertaa Prey for the Godsista kuultiin virallisesti noin vuosi sitten. Peliä on kehitetty aina tammikuusta 2014 asti kolmen pelialan veteraanin toimesta osa-aikaisessa muodossa. Ilmeisesti nyt siitä on valmiina noin 25 prosenttia.

Ohessa Prey for the Godsin Kickstarter-video. Lisää pelistä voi lueskella sen Kickstarter-sivuilla.

Lisää luettavaa