Shadow of Mordorin tuore traileri voimistaa varustuksesi

Middle-earth: Shadow of Mordorisssa päästään päivittelemään aseita vihollisten pudottelemien riimujen avulla. Uusi traileri selittää järjestelmän.

19.5.2014 20:55

Julkaisija Warner Bros. on aloittanut uuden videosarjan Middle-earth: Shadow of Mordor -peliään koskien. Pitkin tulevia viikkoja yhtiön on yhdessä kehittäjä Monolithin kanssa määrä käydä kommenttien kera läpi pelin eri osa-alueita, joista nyt ensimmäisenä tarkasteluun on otettu Shadow of Mordorin kehitettävät aseet.

Shadow of Mordorissa pelaajan haltuun annetaan kolme pääasetta: miekka, jousipyssy ja veitsi. Kullekin niistä on luonnollisesti omat perusominaisuutensa, mutta pitkin peliä niitä pääsee myös päivittämään erinäisillä riimuilla, joita Shadow of Mordorin vahvimmat viholliset pudottavat. Ohessa oleva video antaa esimerkin yhdestä tällaisesta tapauksesta havainnollistaen, kuinka päähenkilö Talion nappaa haltuunsa mahdollisuuden ampua tulinuolia.

Midde-earth: Shadow of Mordor julkaistaan 7. päivä lokakuuta. Peliä on kehitelty niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle kuin myös pc:lle.

Lisää luettavaa