Shadow of Mordorille kasapäin nimityksiä D.I.C.E. -peligaalassa

Keski-Maan maisemiin sijoittuva Monolith Productionsin toimintapeli Middle Earth: Shadow of Mordor on pelialan arvostetun D.I.C.E. -palkintogaalan kärkinimi.

15.1.2015 06:00

Arvostetun pelialan palkintogaala D.I.C.E. Awardsin ehdokkaat vuoden 2014 parhaiksi peleiksi peleiksi on paljastettu.

Peliteollisuuden yhteen keräävän D.I.C.E. Summit -tapahtuman yhteydessä järjestettävän palkintogaalan kärkinimi on Middle Earth: Shadow of Mordor, joka on ehdolla kaikkiaan yhdeksän palkinnon saajaksi. Monolith Productionsin kehittämä Shadow of Mordor kilpailee mm. vuoden peli -tittelistä yhdessä Destinyn, Dragon Age: Inquisitionin, Far Cry 4:n ja Hearthstone: Heroes of Warcraftin kanssa.

Muita D.I.C.E. Awardsin ehdokkuusrohmuja olivat Far Cry 4 seitsemällä, Destiny ja Hearthstone kuudella sekä Call of Duty: Advanced Warfare ja Monument Valley viidellä nimityksellään. Myös suomalaisväriä on mukana palkintogaalassa, sillä mobiilipelistudio Supercellin Boom Beach on ehdolla vuoden 2014 parhaaksi strategia-/simulaatiopeliksi. Boom Beach on kategoriassa nimekkäässä seurassa, sillä sen kilpakumppaneita ovat mm. Hearthstone sekä Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth.

D.I.C.E. Summitin palkintogaalaosuus järjestetään 5. helmikuuta. Varsinainen tapahtuma käynnistyy Las Vegasissa, Yhdysvalloissa jo kahta päivää aikaisemmin.

Lähde: IBtimes

Lisää luettavaa