Shadow of Mordor muuttui salakavalasti aiempaa kuvauksellisemmaksi

Kuvaustilat näyttävät olevan muotia nykysukupolven konsoleilla. Nyt myös Shadow of Mordor varustettiin sellaisella.

16.10.2014 18:22

Middle-earth: Shadow of Mordor on saanut uuden päivityksen, joka on kohtalaisen salakavalasti tuonut peliin uuden ominaisuuden. Ainakin niin PlayStation 4:llä kuin Xbox Onellakin peli tukee jatkossa Photo Mode -tilaa, jollaisia ovat tarjonneet konsoleilla hiljattain ainakin myös The Last of Us Remastered ja inFamous: Second Son.

Photo Mode on vasemmalla analogitatilla aktivoitavissa oleva tila, joka pysäyttää pelin tarjoten pelaajille edelleen kuitenkin mahdollisuuden hallita pelikameraa. Näin pelaajat voivat siis halutessaan kummastella esimerkiksi pelin hahmomalleja, ympäristöjä ja efektejä omassa rauhassa ja lisätä myös päälle tarvittessa muun muassa erilaisia filttereitä ja kehyksiä mahdollisia kuvakaappauksia varten.

Xbox Onella kuvakaappauksien ottaminen ei Shadow of Mordorinkaan suhteen ole tosin vielä yksinkertaista. Peli ei tarjoa itse mahdollisuuksia ottaa kuvia, vaan se nimenomaan luottaa konsoleiden kykyyn taltioida pelikuvaa. Näin ollen mikäli Xbox Onella haluaa ruutukaappauksia napata, täytyy se vielä toistaiseksi tehdä esimerkiksi pelistä kaapatun videomateriaalin kautta, sillä konsoli ei tällä hetkellä tarjoa mahdollisuutta yksittäisten ruutukaappausten napsimiseen.

Pelaaja-lehden arvostelun Middle-earth: Shadow of Mordorista voi lukaista tuoreesta lokakuun numerosta.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa