Seuraavan suuren Sonic the Hedgehog -pelin kehitys vahvistettiin, Sonic-ajopelistä julki lisää videoita

Sonic Team on vahvistanut uuden Sonic-pääsarjan pelin kehityksen olevan tosiaan käynnissä.

17.3.2019 09:07

Sonic the Hedgehogille ei ole luvassa lomaa peliseikkailujen osalta. Sega on vahvistanut paneelissaan teksasilaisen SXSW-tapahtuman yhteydessä, että sinisen siilin seuraava pääpeliseikkailu on parhaillaan työn alla.

Julkistuksen teki nimenomaan sarjasta vastuussa olevan Sonic Teamin johtaja Takashi Iizuka. Mitään yksityiskohtia uudesta pelistä ei ole vielä kuitenkaan annettu, joten erityisesti sen suunta on yhä arvoitus. 

Edellinen Sonic Teamin kehittämä sarjan osa oli syksyllä 2017 julkaistu Sonic Forces, joka tarjosi niin takaa kuin sivulta kuvattua Sonic-toimintaa hahmonluonnin kera. Monien aiempien 3D-Sonicien tavoin sekin päätyi kuitenkin tasapainottelemaan laadullisesti lähinnä keskinkertaisuuden ja huonouden välillä.

Täysin toivottomalta Sonicin tulevaisuus ei ole sentään näyttänyt viimeisen reilun vuoden aikana. Hieman ennen Sonic Forcesia ilmestynyt kaksiulotteinen Sonic-peli Sonic Mania sai nimittäin huomattavan positiivisen vastaanoton pelaajilta ja osoitti, että ainakaan ymmärrys sarjan juurista ei ole kadonnut täysin maailmasta. Oma jännityksensä onkin seurata, miten tämä on vaikuttanut Sonic Teamin näkemykseen sarjasta.

Ilmoitus uudesta Sonic-pelistä ei ollut ainut Sonic-aiheinen paljastus Segan SXSW-paneelissa. Hiljalleen lähestyvä ajopeli Team Sonic Racing sai nimittäin uuden sen kustomointimahdollisuuksia esittelevän trailerin sekä pari muuta videota. Yksi näistä antaa lisää maistiaisia pelin ääniraidasta, kun toinen video käynnistää lyhyen kaksiosaisen animaatiosarja, joka on luotu Team Sonic Racingiin pohjautuen. Aiemmin myös Sonic Maniasta on tehty animaatiosarjaa hieman vastaavassa hengessä.

Team Sonic Racing ilmestyy PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille ja pc:lle 21. toukokuuta,

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa