Seuraavan Super Smash Bros. -pelin kehitys lähtemässä käyntiin

Uuden Super Smash Bros. -pelin tulosta on tiedetty jo kuukauden päivän, mutta toistaiseksi pelin kehitys on ollut pysähdyksissä Kid Icarus: Uprisingin takia. Nyt kun Uprising on kuitenkin valmistunut, ovat rattaat Smash Bros. -koneistossa alkaneet myös pikkuhiljaa pyöriä.

21.2.2012 08:56

Seuraava Super Smash Bros. -sarjan osa julkistettiin ohimennen viime vuoden E3-messuilla. Sekä 3DS:lle että Wii U:lle suunniteltu peli ei kuitenkaan ole kehityksensä puolesta ehtinyt vielä nähdä juurikaan edistystä, sillä peliä kehittävä Project Sora -tiimi tahtoi keskittyä ensiksi täysin Kid Icarus: Uprinsingin työstämiseen.

Uprising on nyt kuitenkin valmis ja pian kuluttajien käsillä, millä onkin ollut jo vaikutusta seuraavan Smash Brosin suunnitteluun. Täyttä höyryä tuotanto ei vielä puksuta, mutta sen sijaan Project Soran pomo Masashi Sakurai varmisti tekevänsä parhaillaan jo tutkimustyötä uutta peliään varten muun muassa Super Smash Bros. Dojo -nettisivuston avulla.

Kehityksen voitaneenkin näin ollen odottaa lähtevän pian myös kunnollisesti käyntiin, kunhan pelistudio saa vielä viimeisetkin järjestelyt Kid Icarusta varten valmiiksi. Samalla tämä tosin tarkoittaa, ettei uusinta Smash Brossia kannata odottaa kauppoihin vielä aivan piakkoin.

Lähde: Andriasang

Lisää luettavaa