Seuraavan sukupolven Deus Ex -peli vahvistettiin

Deus Ex: Human Revolution -kehittäjät työstävät kuin työstävätkin parhaillaan uutta Deus Ex -peliä seuraavan sukupolven konsoleille ja pc:lle. Pelin on määrä olla osa niin sanottua laajempaa Deus Ex Universe -kokonaisuutta.

2.10.2013 18:40

Eidos Montreal on työstämässä uutta Deus Ex -peliä sekä pc:lle että ”seuraavan sukupolven konsoleille”. Yhtiö on tiedottanut asiasta virallisessa blogissaan, jonka mukaan peliä laittavat pääasiallisesti kasaan samat kehittäjät, jotka työstivät myös vuonna 2011 nähdyn Deus Ex: Human Revolutionin.

Uuden sukupolven Deus Ex -peliä kehitetään osaksi niin sanottua laajempaa Deus Ex Universe -kokonaisuutta. Deus Ex Universen on määrä koostua useista ydinpelaajille suunnitelluista pc-, konsoli- ja mobiilipeleistä sekä erilaisista muista tuotteista, joiden kautta pelisarjalle pitäisi muodostua oma hyvin yhtenäinen pelimaailmansa.

Pyrkimyksenä Eidoksella on, että universumia laajennettaisiin aina tasaiseen tahtiin.

Ensimmäisen konseptikuvan uudesta pelistä voi kurkata ohesta. Sen kautta pitäisi irrota jo hieman esimakua pelin ihmiserotteluun liittyvästä teemasta. 

Klikkaamalla kuvaa sen näkee suurempana.

Blogissaan Eidos samalla takasi, että Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut saadaan Euroopassa pc:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja Wii U:lle lokakuun 25. päivä. Alta löytää pelin trailerin.

Lähde: Eidos Montreal

Lisää luettavaa