Internetin ovat valloittaneet tuoreet huhut, joiden mukaan Ubisoftin seuraava Far Cry -peli saattaisi sijoittua villiin länteen.

Great Falls Tribunen mukaan elokuvaryhmä on parhaillaan kuvaamassa live-traileria tulevaa julkistamatonta ja elokuussa julkaistavaa peliä varten Montanan preerialla, joka on erinomainen paikka western-elokuvan maisemille. Kuvauksen tuottaja Jeff Guillotin mukaan kuvaukset kattavat noin 5000 mailin alueen Kaliforniasta Montanaan.

Guillot paljasti lisäksi kyseisten kuvausten liittyvän ”jatko-osaan olemassa olevalle maailmanlaajuiselle pelisarjalle”. Eräiden mielestä kyseessä on mahdollisesti Red Dead Redemption 2, mutta toisaalta Guillot on aiemmin kuvannut promokampanjoita muun muassa Ubisoftin Driverille, Red Steel 2:lle sekä Rabbidsille, mikä kääntäisi vaa’an Far Cryn puoleen.

Alkuvuodesta 2015 Ubisoft kyseli myös pelaajilta mielipiteitä mahdollisista sijainneista seuraavaa Far Cryta ajatellen ja tuolloin yksi vaihtoehdoista oli ”spagettiwestern 1800-luvun Amerikassa”, mikä antaa lisäpontta Far Cry -huhulle.

Ubisoft ei ole virallisesti kommentoinut asiaa.

Lähde: Great Falls Tribune, VG247

Lisää luettavaa