Battlefield 3:a jälleen laajentava Aftermath-lisäsisältö on saanut julkaisupäivänsä. Tutun kaavan mukaisesti laajennus saapuu saataville hieman epätasaisessa järjestyksessä.

PlayStation 3:lla yhdysvaltalaiset Battlefield Premium -jäsenet pääsevät sisältöön käsiksi ilman lisäveloitusta marraskuun 27. päivä. Euroopassa se nähtäneen Pleikkarilla näin ollen ensimmäistä kertaa päivää myöhemmin ja vastaavasti kaikkien ostettavaksi se saapuu kaksi viikkoa myöhemmin.

Xbox 360:llä ja pc:llä Aftermath saapuu Premium-pelaajille joulukuun 4. päivä. Varsinaiseen myyntiin se saadaan kyseisillä alustoilla vasta 18. joulukuuta.

Aftermath sinkoaa pelaajat räiskimään maanjäristyksen runtelemaan Iraniin neljän uuden kartan voimin. Niissä taistelemaan pääsee muun muassa uudella varsijousella sekä ajoneuvoilla ja onpa luvassa myös uusia saavutuksia ja assignment-tehtäviäkin.

Myös uusi Scavenger-pelitila saadaan laajennuksen myötä peliin. Siinä pelaajat aloittavat nettimatsit apunaan vain puukko, kranaatti ja käsiase, ja joutuvat haravoimaan parempaa kalustoa käyttöönsä ympäristöstä.

Yksinään ostettuna Aftermath kustantaa noin 15 euroa. Kyseessä on toiseksi viimeinen Battlefield 3:een julkistettu laajennus. Seuraava lisäosa, End Game, saapuu näillä näkymin maaliskuussa.

Ohessa traileri. 

Linkki traileriin

Lisää luettavaa