Seuraava suuri The Witcher -roolipeli ja Grand Theft Auton oma plussapalvelu – tässä viikon suurimmat peliuutiset

Peliuutiskooste viikolta 12.

27.3.2022 19:31

Viikko 12/2022 on saatu päätökseen. Ohessa Pelaaja.fin kooste viime päivien suurimmista peliuutisista.


CD Projekt vahvisti neljännen The Witcher -suurroolipelin – pelimoottori vaihtuu Unreal Engine 5:een

Neljäs The Witcher -peli on työn alla, vahvistaa sarjaa kehittävä CD Projekt Red. Suuren kokoluokan roolipeliksi vahvistettu seikkailu aloittaa julkaistun kiusoittelukuvan mukaan kokonaan uuden Noituri-saagan.

Lue koko uutinen


Uusi jäsenyystaso paljastui Grand Theft Auto Onlineen – tässä on GTA+

Rockstar Games on lanseeraamassa uuden vapaaehtoisen jäsenyystason Grand Theft Auto Onlinea varten. Jäsenyystaso kantaa nimeä GTA+ ja se on mahdollista ottaa käyttöön 29. maaliskuuta alkaen noin kuuden euron kuukausihinnalla.

Lue koko uutinen


Gran Turismo 7 -pelaajille luvassa hyvitystä pitkästä käyttökatkoksesta – kritisoitu palkintojärjestelmä kokee myös muutoksia

Gran Turismo 7 –ohjaaja Kazunori Yamauchi on kommentoinut uudemman kerran pelin viime viikolla kokemaa pitkää käyttökatkosta sekä kritiikkiä herättäneitä palkkiomuutoksia. Luvassa onkin sekä hyvityskrediittejä että kosolti peliä viilaavia ja laajentavia päivityksiä.

Lue koko uutinen


Jalkapalloikoni Diego Maradona hyllytettiin FIFA 22:sta

Maailman tunnetuimpien jalkapallopelaajien joukkoon lukeutunut Diego Maradona on jouduttu hyllyttämään ainakin väliaikaisesti FIFA 22:sta. Edesmennyt argentiinalaispalloilija on ollut ennen kaikkea osa pelin Ultimate Team -tilaa, jossa haltuunsa on voinut saada myös legendaarisia pelaajia vuosien takaa. Toistaiseksi näin ei kuitenkaan enää ole, sillä Maradonan käyttöä koskevista oikeuksista on käyty viimeisinä kuukausina kiistaa.

Lue koko uutinen


PlayStation 5 ja Switch päivittyivät

PlayStation 5 ja Switch ovat saanut tuoreen käyttöjärjestelmäpäivityksen. PS5:n versio 5.0 tuo mukanaan muutamia uusia ominaisuuksia ja valmistelee konsolia myös tulevaa VRR-tukea varten. Switchin 14.0.0.-päivityksen keskeisimpiä muutoksia on liittynyt pelien organisoitiin.

Lue koko uutinen (PS5, Switch)


Ensitraileri vahvisti Ghostbusters-pelin Friday the 13th -tekijöiltä – Ernie Hudson ja Dan Aykroyd palaavat rooleihinsa

Friday the 13th: The Game– ja Predator: Hunting Grounds -peleistä tuttu IllFonic on vahvistanut tarttuvansa seuraavaksi Haamujengin protonireppuihin. Jo jonkin aikaa raporteissa kiertänyt peli kulkee nimellä Ghostbusters: Spirits Unleashed, ja sen olisi määrä ilmestyä vielä tämän vuoden aikana.

Lue koko uutinen


Uusi suuren luokan tieteispeli tekee tuloaan – taustalla alkuperäisen Mass Effect -trilogian vetäjä

Viime kesänä perustettu Humanoid Studios on paljastanut pieniä yksityiskohtia ja konseptikuvia sen nimeä vailla olevasta ensipelistä. Entinen BioWare-pomo ja Mass Effect -trilogian peliohjaajanakin tutuksi tulleen Casey Hudsonin luotsaama kanadalaisstudio ei liiemmin peittele taustojaan, sillä uutuukaista kuvaillaan täysin uuteen tieteisuniversumiin sijoittuvaksi peliksi.

Lue koko uutinen


Tekken kääntyy Netflix-animaatiosarjaksi vielä tänä vuonna – ensitraileri julkaistu

Bandai Namcon mätkintäpelisarja Tekken sovitetaan tällä erää Netflix-animaatiosarjaksi, suoratoistojätti on vahvistanut. Tekken: Bloodline -nimellä kulkevan sarjan on määrä ilmestyä vielä vuoden 2022 aikana.

Lue koko uutinen


Sony ostaa Haven Studiosin – Assassin’s Creed -konkari Jade Raymondin pelistudio osaksi PlayStation-perhettä

Alkuperäisen Assassin’s Creed -tuottaja Jade Raymondin uusi Haven Studios on virallisesti liittynyt osaksi PlayStation-perhettä. Asiasta tiedotti tuoreeltaan PlayStation Studiosin johtaja Hermen Hulst, joka toivotti kanadalaisstudion tervetulleeksi muonavahvuuteensa.

Lue koko uutinen


Nämä pelit julkaistaan tällä viikolla – Borderlands-fantasioita, kummitteleva Tokio sekä Kirbyn suuri 3D-seikkailu

Tällä viikolla julkaisunsa om saanut parikin hieman isompaa pelteosta. Tuloa tekivät niin Tiny Tinan fantasiapainotteisemmat Borderlands-sekoilut, Tango Gameworksin aaveseikkailu Tokion kaduilla kuin uusi iloisen pirteä Kirby-loikka.

Lue koko uutinen


Viikon aikana kerrottuja julkaisupäiviä

Lisää luettavaa