Seuraava PS4-jättipäivitys panostaa sosiaalisuuteen – suorille YouTube-lähetyksille tuki

PlayStation 4 satsaa sosiaalisuuteen uuden 3.0-järjestelmäpäivityksen myötä.

13.8.2015 09:22

PlayStation 4:n suurta 3.0-järjestelmäpäivitystä beetatestaillaan tällä hetkellä Japanissa, ja idän kaukomailta on kantautunut huhuja päivityksen sisällöstä. 

Beetakäyttäjien verkkoon vuotaman päivityslogin perusteella PlayStation panostaa uusien ominaisuuksien saralla vahvasti sosiaaliseen kanssakäymiseen. PlayStation-pelaajat voivat päivityksen myötä perustaa samoista asioista kiinnostuneiden kesken yhteisöjä, joiden puitteissa niiden jäsenet voivat keskustella ja pelailla keskenään helposti. Yksityisviestiominaisuuksia on paranneltu, ja keskusteluja voi nyt maustaa monista muista viestimistä tutuilla tarroilla.

Päivityslistan mielenkiintoisimpia lisiä on tuki suorille YouTube-lähetyksille, jota varten videopalvelu on varustellut itseään jo alkukesästä lähtien. Omaa pelaamistaan voi uuden päivityksen myötä lähettää koko kansan katsottavaksi vaikkapa Twitchin tapaan. Lisäksi pelivideoita voi ladata Twitteriin kymmenen sekunnin pätkissä.

Uusi Events-valikko koostaa kaikki PlayStationiin liittyvät tapahtumat helposti navigoitavaksi ja selailtavaksi kokonaisuudeksi, ja PlayStation Plus -peleille ja tarjouksille tullaan myös tekemään samoin.

Sosiaalisten ominaisuuksien lisäksi päivitys tuo mukanaan liudan pienempiä uudistuksia ja hienosäätöjä, joista voi lukea lisää varsinaiselta listalta. Vielä ei tiedetä, koska päivitys julkaistaan virallisesti.

Lähde: Reddit, Eurogamer, GameSpot

Lisää luettavaa