Seuraava Five Nights at Freddy’s -indiesäikyttely onkin roolipeli

Viraalihitiksi muodostuneen Five Nights at Freddy's -sarjan saaga jatkuu seuraavaksi roolipelimuodossa.

16.9.2015 09:49

Neljännen osansa heinäkuussa saanut indiesäikyttelysarja Five Nights at Freddy’s lähtee seuraavaksi teille tuntemattomille.

Pelisarjan luonut Scott Cawthon on ilmoittanut Steamissa työstävänsä FNAF World -nimistä roolipeliä, joka pohjaa alkuperäisten Five Nights -pelien maailmaan. Miehen mukaan kauhu ei ole tällä kertaa uuden pelin keskiössä, vaan FNAF World antaa pelaajien koota omia seikkailjapoppoitaan Five Nightsin suuresta hahmokaartista taattuun roolipelityyliin. 

– Halusin käyttää sarjan hahmoja uudella ja hauskalla tavalla, koska ne ovat minulle todella tärkeitä, Cawthon selittää päivityksessään.

Cawthon painottaa päivityksessään, ettei FNAF World jatka alkuperäisen, jo päättyneen Five Nights at Freddy’s -sarjan tarinaa, eikä varsinaista viidettä osaa ole luvassa. Roolipeli on vielä kehityskaarensa alkupuolella ja Cawthonin muita projekteja paljon suurempi, joten miehen pyhäinpäivän paikkeille kaavailema demoversio ei myöskään näillä näkymin ehdi ulos ajallaan. 

FNAF World ilmestyy näillä näkymin pc:lle, Androidille ja iOS:lle, mutta Cawthon ei uskalla vielä antaa pelille minkäänlaista julkaisuikkunaa.

Lähde: Steam Community, Polygon, PC Gamer

Lisää luettavaa