”Seuraava” Dragon Quest on työn alla

Yuji Horii on vahvistanut, että Dragon Quest -sarjaan on tekeillä "seuraava" peli. Olisikohan jo aika palata yksinpeluuseikkailuihin?

30.4.2014 00:41

Klassisen Dragon Questin luoja Yuji Horii työstää parhaillaan uutta osaa rakastettuun roolipelisarjaansa.

Tieto tuli ilmi osana Japanissa viikonloppuna järjestettyä NicoNico Super Meeting 3 -tapahtumaa. Mies vahvisti asian fanin kysyttyä häneltä yksityiskohtia Japanissa jo ilmestyneeseen Dragon Quest X -massiiviroolipeliin liittyen todeten, että ”seuraava” osa on hänellä jo työn alla.

Vahvistus oli luonnollisesti vielä varsin epämääräinen ja näin ollen tarkalleen ei voida olla varmoja, onko Dragon Quest XI kenties jo kehitteillä ja millainen se voisi olla. Peliblogi Siliconera kuitenkin huomauttaa, että Horii on aiemmin viime vuonna todennut Famitsu-lehden sivuilla, että seuraava uusi Dragon Quest -sarjan pääosa tuskin on ainakaan kännyköille ja vastaaville vehkeille rynnistävä mobiilipeli.

Viimeisin Euroopassa nähty Dragon Quest -sarjan pääosa oli Dragon Quest IX. Peli julkaistiin DS:lle nelisen vuotta sitten ja se oli sarjalle ominaiseen tapaan juurikin pääasiallisesti yksinpelattava rooliseikkailu. Wiillä, Wii U:lla, Windowsilla ja Androidella nähty pian jo kaksivuotias massiiviroolipeli Dragon Quest X ei sen sijaan ole näille seuduille vieläkään tietään löytänyt.

Lähde: Siliconera

Lisää luettavaa