Seuraava Call of Duty paljastuu tällä viikolla – katso video ja uusi kuva

Activision on aikeissa paljastaa seuraavan Call of Duty -sarjan osan tällä viikolla. Näillä näkymin peli tulee käsittelemään teemoiltaan sotilasalalla toimivia yksityisiä yrityksiä.

1.5.2014 19:14

Call of Duty -räiskintäpelisarjan uusin osa paljastuu tällä viikolla. Activision on tänään torstaina julkaissut asiaa käsittelevän verkkosivun, joka vahvistaa, että paljastus tapahtuu tulevana sunnuntaina.

Pelilehti Game Informer on myös mukana paljastuksessa, ja se onkin julkaissut jo yhden tuoreen kuvan pelistä. Lisää julkaisu kertoo pystyvänsä paljastamaan sunnuntaina Suomen aikaan kello 20.00.

Tiedossa jo tähän mennessä on ollut, että seuraava Call of Duty on ollut kehitteillä Sledghammer Gamesilla, joka toistaiseksi on tunnettu lähinnä Modern Warfare 3:n apulaiskehittäjänä. Uuden pelin on myös määrä olla ennen kaikkea juuri uusia konsoleita silmällä pitäen kehitelty kokemus.

Tänään julkaistun tuoreen materiaalin perusteella uusi Call of Duty tulee käsittelemään juoneltaan yksityisiä sotilasalan yrityksiä ja niiden käsissä olevaa valtaa. Lisää aiheesta voi katsastaa oheisesta Activisionin ja Vice-mediayhtiön teettämästä videosta.

 

Lisää luettavaa