Ubisoft on julkistanut ensimmäiset kuvakaappaukset ja yksityiskohdat uudesta The Settlers – Kingdoms of Anteria -pelistä.

BlueByte-studion 20-vuotias The Settlers –kaupunginrakentelupelisarja uudistuu merkittävällä tavalla seuraavassa pelissä. Mukana on jälleen kerran tuttuja pelielementtejä resurssien keräämisen ja kaupunginrakentelun muodossa, mutta soppaa maustetaan toiminnallisemmilla osioilla.

Ubisoft kuvailee The Settlers – Kingdoms of Anteriaa osittain tosiaikaiseksi strategiaksi, jossa pelaajat taistelevat vihollisten ja pomovastustajien kanssa omalla valitsemallaan sankariluokalla. Kuvauksen perusteella The Settlers – Kingdoms of Anteria ammentaa inspiraatiota Blizzardin Diablo-peleistä, sillä pelaajat keräävät taisteluista varustusta ja he voivat myös lyöttäytyä taisteluissa yhteen kolmen kaverinsa kanssa.

The Settlers – Kingdoms of Anterian lupaillaan tarjoavan pelaajille mahdollisuuden keskittyä itselleen mieleiseen osioon, mikäli kaupunginrakentelu tai toimintanaksuttelujen tarjoamat seikkailut eivät kiinnosta. The Settlers – Kingdoms of Anterian suljettu betatesti käynnistyy lähiaikoina ja pelin on määrä ilmestyä virallisesti kuluvan vuoden aikana.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa