The Settlers -pelisarjan luoja on paljastanut uuden pelin.

Kaupunginrakentelustrategiapelisarjan alkuperäinen suunnittelija Volker Wertichin Envision Entertainment -studio on paljastanut Pioneers of Pagonian. Kuvauksen perusteella tulevassa pelissä onkin selviä kaikuja The Settlers -pelisarjasta.

Envision Entertainment kertoo Pioneers of Pagonian olevan paluu klassiseen kaupunginrakenteluun, jossa pelaajat tutkivat Pagonian saaria ja rakentavat liittoumia saarten asukkaiden kanssa. Pelin kerrotaan sisältävän 40 rakennustyyppiä ja yli 70 hyödykettä, joiden käyttöä ja tuotantoa pelaajat joutuvat suunnittelemaan taloutta rakentaessaan. 

Myös pelimaailman tutkiminen on keskeisessä osassa Pioneers of Pagoniassa. Pelaajat voivat löytää kadonneita aarteita, maanalaisia resursseja sekä salaisia paikkoja, joissa voi kehittäjien mukaan lymytä myös vihamielisiä olentoja. Pelaajat voivat uppoutua Pioneers of Pagonian proseduraalisesti luotuihin maailmoihin myös yhteistyössä kaveriensa kanssa.

Pioneers of Pagonian on määrä saapua Steamissa julkaistavan varhaisversiona vuoden 2023 loppuun mennessä. Peli on toivelistattavissa jo nyt Steamissa.

Lähde: Envision Entertainment

Lisää luettavaa