Viime vuoden lopun positiivisempien pelitapausten joukkoon lukeutunut The Talos Principle on saamassa laajennuksen. Kuluvan kevään aikana Steamissa nähdään vielä Road to Gehena -niminen seikkailu, jossa seurataan Elohimin sanansaattajaksi tunnustautuvan Urielin pyrkimystä vapauttaa maailman tuhoon tuomitut sielut.

Uuden laajennuksen tarinan ovat käsikirjoittaneet jälleen Tom Jubert ja Jonas Kyratzes, joiden aikaansaannos on jaettu tällä kertaa neljään laajennuksesta löytyvään episodiin. Kukin episodi sisältää jälleen tietysti joukon uusia pulmia, joiden kerrotaan olevan tällä kertaa myös aiempaa aina vain haastavampia.

Ajan myötä Road to Gehenaa tullaan pääsemään pelaamaan myös vielä PlayStation 4:llä ja Nvidian Shield-laitteilla. Kumpikaan alustoista ei ole vain saanut vielä itse pääpeliäkään, sillä sekä The Talos Principlen PS4- että Shield-versio on tarkoitus julkaista vasta myöhemmin tänä vuonna.

Pelaaja-lehden arvostelun The Talos Principlesta voi lukaista tästä. Pelin on kehittänyt hieman yllättäen Croteam, joka on aiemmin tunnettu paremmin höveleistä Serious Sam -räiskintäpeleistä.

Lähde: Devolver Digital

Lisää luettavaa