Ninjatyttöjen vaatteet repeävät Euroopassa helmikuussa

Ninjatoimintaa, tyttöjä ja hajoilevia vaatteita tarjoava Senran Kagura: Burst tekee Euroopasta näyttämönsä ensi kuun lopulla.

20.1.2014 22:06

Japanissa jo mittavan suosion saavuttanut Senran Kagura -sarja on näyttämässä sulojaan seuraavaksi Euroopassa. Julkaisija Marvelous AQL:n toimesta 3DS:n Senran Kagura Burst -peli tullaan näkemään vanhalla mantereella ladattavassa muodossa helmikuun 27. päivä ja fyysisessä kuosissa päivää myöhemmin.

Sekä Senran Kagura: Skirting Shadows– että Senran Kagura: Crimson Girls -seikkailun tarjoava Burst on sivulta kuvattu toimintamätkintä, jonka keskiössä näkemään päästään kahden ninjatyttöakatemian koettelemuksia. Ohjattavaksi peli tarjoaa kaikkiaan kymmenen eri hahmoa, joiden elämää ovat ilkeiden vihollisten ohella vaikeuttamassa varsinkin toiminnan tuoksinnassa hajoavat vaatteet.

Pelaamista piristetään ajoittain myös kepein hahmonkehityselementein ja tyyliltään visuaalisia novelleja mukailevin tarinaosuuksin.

Japanissa sarja on seuraavaksi leviämässä perinteisemmän toiminnan ohella vielä muun muassa kokkaushenkiseksi rytmipeliksi. Jo aiemmin maassa on myös nähty esimerkiksi joukko sarjakuvia ninjatyttöaiheesta.

Lähde: Marvelous AQL Europe

Lisää luettavaa