Selviytymiskauhupeli The Forestin seuraaja lykkääntyy keväälle – tässä uusin traileri Sons of the Forestista

Metsän lapset ovat kummaa sakkia.

1.12.2021 14:26

Kanadalaisen Endnight Gamesin odotettu selviytymiskauhuseikkailu Sons of the Forest on saanut julkaisupäivän. Kuten kehittäjä uumoilikin jo aiemmin syksyllä, jää The Forest -pelille jatkoa tarjoava teos ensi vuodelle. Tarkalleen julkaisu on tapahtumassa pc:llä nykytiedon mukaan 20. toukokuuta 2022.

Päiväyksen toi maailman tietoisuuteen pelin tuore traileri. Siinä silmäys saadaan ensin niin Sons of the Forestin perinteisempiin selviytymistilanteihin, mutta luonnollisesti karmivammastakin selviytymistaistosta annetaan useampia näytteitä. Hengissä ei onneksi tarvitse yrittää pysyä yksin, vaan kuten traileri vihjailee, on yhteistyöpelaaminen sekin yhä mahdollista niin samoilun kuin tukikohtien rakentamisen merkeissä.

Alkuperäinen The Forest näki päivänvalon varhaisjulkaisupelinä jo vuonna 2014, mitä seurasi virallinen julkaisu ensin pc:llä ja lopulta PlayStation 4:llä vuonna 2018. Toistaiseksi ei ole täysin varmaa, onko Sons of the Forest myös määrä tuoda saataville ensin early access -versiona.

Lisää luettavaa