Selviytyjä hävisi battle royalelle – alkuperäinen H1Z1-peli suljetaan

H1Z1-nimeä aikoinaan kantanut selviytymispeli Just Survive... ei selviytynyt.

27.8.2018 21:57

Daybreak Game Companyn selviytymispeli Just Survive on tullut tiensä päähän. Yhtiö on ilmoittanut sulkevansa pelinsä palvelimet lokakuun 24. päivä noin kello 21 Suomen aikaan, mitä ennen sen myyminen on lakkautettu myös jo kokonaan Steamissa.

– Pelin mahdollisuuksista pulpunnut jännitys oli selvä ja sen lojaali yhteisö on yhä täynnä ideoita tulevaisuutta varten. Ikävä kyllä emme ole enää tilanteessa, jossa voimme saavuttaa sen suuruuden, ja pelin tämänhetkinen pelaajapopulaatio tekee sen ylläpitämisestä kestämätöntä, Daybreak kertoo pelinsä Steam-sivuilla.

Just Survivella mutkikas historia takanaan. Yhä varhaisjulkaisuvaiheessa oleva peli julkistettiin alunperin vuonna 2014 nimellä H1Z1 ja se oli napannut peittelemättä innoitusta tuolloin kovassa nosteessa olleelta DayZ:lta. Ajan myötä sen sisällä sai syntynsä kuitenkin oma battle royale -pelityyliä edustava osa-alue, joka kasvoi lopulta omaksi pelikseen. Kyseistä peliä kutsuttiin ensin King of the Killiksi, mutta lopulta se vei parrasvalon ensisijaisena H1Z1-pelinä ja Just Survive jäi sivummalle.

Mikäli Just Survivesta haluaa rahansa takaisin, jakelee Daybreak Game Company niitä Steamin tavanomaisen hyvityssäännöstön mukaan.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa