Selviäisitkö jättiläishirviöiden hyökkäyksestä? Strategiapeli Kaiju Wars sai julkaisupäivän

Tappopuuhien sijaan luvassa on karkoitus- ja hidastustoimia.

24.3.2022 16:30

Ensi kuussa on aika suojella maailmaa jättiläishirviöiden hyökkäyksiltä, sillä Kaiju Wars on saanut julkaisupäivän. Erikoislaatuinen taktikointikointipeli näkee 28. huhtikuuta päivänvalon Steamissa niin WIndows-, Mac- kuin Linux-koneilla, ja myöheemmin tänä vuonna sen pitäisi saapua vielä myös PlayStationeille, Xboxeille ja Switchille.

Parhaillaan peliä voi kokeilla jo demon muodossa Steamin kautta.

Vuoro- ja ruutupohjaiseen taktikointimuottiin sovitettu Kaiju Wars on siitä erikoinen tapaus, että tarkoituksena siinä ei ole niinkään tappaa ihmiskuntaa uhkaavia jättihirviöitä. Sen sijaan hirviöitä on ensisijaisesti tarkoitus joko hidastaa tai karkottaa, jotta ihmiskunta voisi saada myöhemmin paremmat mahdollisuudet selviytymiseen. Haastetta tähän luo se, että hirviöt mutatoituvat vähän väliä aina vain uhkaavimmiksi vastustajiksi, joiden liikkeitä täytyy oppia arvioimaan ennalta.

Keskeisenä ominaisuutena Kaiju Warsissa nähdään noin kahdeksan tunnin kampanjatila, mutta tarjoaapa se myös mahdollisuuden omien tehtävien tekemiselle. Paikallisessa moninpelitilassa ohjaamaan pääsee toki myös hirviöitä, joilla tarkoituksena olisi päihittää toisen pelaajan ohjaksissa olevat ihmisselviytyjät.

Ohessa Kaiju Warsin tuorein traileri.

Lisää luettavaa