Seksuaalisesti vihjaileva repliikki sai lähteä DmC-toimintapelistä – mutta ei sensuurin takia

Tiistaina PS4:lle ja Xbox Onelle saatava DmC. Definitive Edition ei muovaa alkuperäistä DmC: Devil May Cry -peliä vain visuaalisesti ja pelillisesti.

9.3.2015 19:26

DmC: Devil May Cryn tällä viikolla julkaistava paranneltu DmC: Definitive Edition -versio ei ole tarjoamassa vain pelillisiä ja visuaalisia muutoksia alkuperäiseen toimintakokemukseen. Definitive Editioniin jo etukäteen käsiksi päässeet pelaajat ovat huomanneet, että eräästä pelin alusta löytyvistä välipätkistä on poistettu kokonaan seksuaalisesti vihjaava repliikki, joka löytyy edelleen pelin alkuperäisistä versioista.

Uuden ja vanhan kohtauksen voi katsoa peräkkäin oheisesta videosta.

Ennen kuin talikkoja ja soihtuja alkaa kuitenkaan kaivamaan esiin, kannattaa huomioida, että pelin kehittäneen Ninja Theoryn mukaan repliikkiä ei ole viilattu pelistä pois niinkään esimerkiksi minkään ulkopuolisen tahon kehotteesta. Sen sijaan kehittäjät itse tekivät päätöksen sillä perusteella, että he katsoivat repliikin olleen yksinkertaisesti turha.

– Kyse ei ollut sensuurista, sillä pelistä löytyy huomattavasti vihjailevampiakin kohtauksia. Koimme, että kyseinen kohtaus oli avauskohtaukseksi laahustava, emmekä me totta puhuen pitäneet repliikistä, Ninja Theory selostaa tiedotteessaan.

Seksuaalisesti vihjaavan repliikin katoaminen ei ole myöskään ainoa parannusmuutos, jonka Ninja Theory on tehnyt DmC:n välipätkiin.

Definitive Editionin kanssa käytimme tilaisuuden hyväksi tutkia läpi kaikki pelin osa-alueet ja muuttaa asioita, joista emme pitäneet tai joiden lisäämiseen meillä ei ollut aiemmin aikaa. Osana prosessia päädyimme myös lisäämään välipätkän, joka ei ehtinyt mukaan alkuperäiseen peliin, Ninja Theoryn tiedote selittää.

DmC: Definitive Editionin on määrä saada julkaisunsa tiistaina niin Xbox Onella kuin PlayStation 4:lläkin. Kattavan listan sen erilaisista muutoksista löytää vanhemmasta DmC: Definitive Edition -uutisestamme.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa