Sekaannus Red Dead Redemption 2:n kanssa toi ylimääräistä tuohta uuden villin lännen MMO-pelin kehitykseen

Uutta villin lännen MMO-peliä erehdyttiin aluksi luulemaan Red Dead Redemption 2:ksi. Sekaannuksesta saadun huomion myötä pelin rahoittaja on nyt innostunut projektista entisestään.

21.5.2017 04:00

Uusi villiin länteen sijoittuva verkkopeli Wild West Online on tekemässä tuloaan pc:lle. Tuoreen 612 Games -pelistudion luomusta on kaavailtu pihalle jo täksi vuodeksi ja siitä on lupailtu varsin kattavaa massiivimoninpeliä, jossa tarjolle saadaan mittava pelialue täynnä puuhasteltavaa niin lainsuojattomana kuin myös lainkuuliaisena kansalaisena.

Pelilehti PC Gamer paljasti Wild West Onlinen alkujaan jo reilu viikko sitten, mutta otsikoihin se on noussut kunnolla vasta nyt viime päivinä. Pelistä oli alunperin tarkoitus tulla jälleen yksi Kickstarterin ja Steamin early access -vaiheen kautta rahoitusta keräävä projekti, mihin tuli kuitenkin muutos erikoisen sekaannuksen kautta. Julkistuksensa kynnyksellä pelistä otettuja ruutukaappauksia erehdyttiin aluksi luulemaan nimittäin vuotaneiksi Red Dead Redemption 2 -ruutukaappauksiksi, mikä aiheutti lopulta odotettua enemmän keskustelua pelin ympärillä.

Nyt 612 Games onkin ilmoittanut, että Wild West Onlinen rahoittaja on avannut kunnolla rahahahansa ja mahdollistanut näin ollen pelin kehittämisen ilman tarvetta Kickstarterille. Peliin luvatut erilaiset rahoitustavoitteetkin tullaan saamaan nyt automaattisesti peliin, mikä tarkoittaa esimerkiksi naishahmojen liittymistä mukaan länkkärileikkeihin.

Tarkemmin Wild West Onlineen voi tutustua sen kotisivuilla. Mitä tulee Red Dead Redemption 2:een, on Rockstar Games ollut kovin hiljaa siitä sitten pelin alkuperäisen julkistuksen jälkeen. Red Dead 2:ta on luvattu ainakin toistaiseksi pihalle vielä loppuvuodeksi.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa