Seikkailupeliklassikkojen aloittama pitkä matka jatkuu Kickstarterissa

Red Thread Games on tuonut viime vuonna julkistamansa Dreamfall Chapters: The Longest Journey -pelinsä Kickstarteriin.

8.2.2013 19:22

Kuutisen vuotta itseään jo odotuttaneen Dreamfall Chapters: The Longest Journey -pelin luvattu joukkorahoitusvaihe on alkanut. Red Thread Games -studion työstämää peliä varten haetaan parhaillaan Kickstarterissa varsin muhkeaa 850 000 dollarin (634 000 euron) valuuttasummaa.

Peli on jatko-osa norjalaisen Funcomin arvostetulle The Longest Journey -sarjalle. Sen onkin tarkoitus jatkaa tarinaansa täsmälleen siitä, mihin edellinen peli jäi, ja tarjota myös sarjalle samalla ainakin jonkinlainen päätös. Kokemuksena noin muuten juonen luvataan olevan kypsä, syvällinen ja monimutkainen.

Varsinaiselta pelilliseltä puoleltaan Dreamfall Chaptersin on tarkoitus seurata seikkailupelijuuriaan. Pelissä vietettävästä ajasta tärkeä osa koostuukin näin varsinkin pulmien ratkomisesta, mihin lisämielenkiintoa pyritään tuomaan uudenlaisilla pelimekaniikoilla. Ohjaamaan pelissä pitäisi päästä myös kolmea eri hahmoa.

Vaikka Chaptersin ruorissa onkin uusi studio, johtaa kehitysporukkaa pelisarjan luonut Ragnar Tørnquist. Esittelyvideossaan kehittäjät myös lupaavat, että moni muukin The Longest Journey -konkari olisi menossa mukana.

Dreamfall Chapters julkistettiin alkujaan viime vuoden lopulla, jolloin sen kerrottiin olleen esituotantovaiheessa. Näillä näkymin se on tarkoitus julkaista pc:lle vuoden 2014 puolella.

Itse projektista voi saada lisätietoja pelin Kickstarter-sivuilta sekä oheisesta videosta.

Lisää luettavaa