Seikkailupeli Broken Agen halkaisu tuottamassa halutun tuloksen

Kahteen osaan jaettu Broken Age -seikkailu on saanut sen verran pätevän vastaanoton ensimmäisellä puolikkaallaan, että toisen puolikkaan saapumisesta ei pitäisi joutua kantamaan huolta.

23.2.2014 22:47

Joukkorahoituksen avulla syntynyt Double Finen seikkailupeli Broken Age on yltänyt sujuvaan menestykseen markkinoilla. Pelin ohjaaja Tim Schaferin mukaan kahteen osaan jaetun pelin ensimmäinen puolisko on myynyt nyt niin vahvasti, että Double Fine pystyy ehdottomasti viimeistelemään myös pelin toisen puolikkaan.

Aikalailla kaikki näyttäisikin menevän nyt Double Finen suunnitelmien mukaan. Pelistudio teki viime vuoden lopulla päätöksen jakaa pelinsä kahteen osaan varmistaakseen, että studio voisi tehdä juuri sen kokoisen pelin kuin se halusi. Kuluttajia päätöksen ei pitäisi ainakaan liikaa vahingoittaa, sillä Broken Agen toinen puolisko on koko ajan ollut tarkoitus julkaista ilmaiseksi kaikille heille, jotka ostivat ensimmäisen osan.

Ensimmäinen osa Broken Agea on ollut kaikkien pc-pelaajien saatavilla tammikuun 28. päivästä alkaen.

Täysin valmis Double Fine ei tosin ole vielä ole alkuperäisenkään Broken Age -puoliskon kanssa. Schafer on edelleen halukas tuomaan pelin myös iPadille, jossa hän näkee suuresti potentiaalia varsinkin seikkailupelien suhteen.

Lähde: Gamesindustry

Lisää luettavaa