Segan klassinen Disney-loikinta palaa syyskuussa (päivitetty)

Mikki Hiiren uusvanha seikkailu tuodaan Segan toimesta latauspalveluihin syyskuun vetäessä ensimmäisiä henkosiaan.

16.8.2013 19:51

Alkujaan Mega Drivella jo vuonna 1990 pompiskellut Castle of Illusion Starring Mickey Mouse palaa uudistetussa kuosissa ensi kuussa. Sega Studios Australian työstämän uusioversion on nyt varmistettu loikkaavan niin PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin pc:llekin syyskuun 4. päivä.

Viitisentoista euroa tai vaihtoehtoisesti 1 200 Microsoft-pistettä maksava uusi Castle of Illusion siirtää tutun seikkailun nykypäivään sekä uusitulla graafisella ulkoasulla että muutamilla pelillisillä viilauksilla. Pohjimmiltaan kyseessä on edelleen pääasiassa toki sivulta kuvattu loikinta, mutta menoa on myös piristetty esimerkiksi muutamilla 3D-elementeillä.

Yhdysvalloissa pelin PlayStation Networkista ennakkotilaamalla pelaajat voivat saada ladattavan version alkuperäisestä Mega Drive -teoksesta. Segan oman virallisen blogiviestin perusteella Euroopassa ei jostain syystä olla saamassa vastaavaa kohtelua.

Päivitys kello 21.43: Segan lehdistötiedote vahvistaa, että ennakkotilausetu koskee myös Eurooppaa. Mikäli Castle of Illusionin siis tilaa ennakkoon PlayStation Storesta aikavälillä 23.8.-3.9., saa tilaaja kaupan päälle alkuperäisen Mega Drive -pelin latausversion, aihetta sivuavan PlayStation-teeman ja avatareja.

Lähde: Sega Blog

Lisää luettavaa