Sega Forever -pelien kokoelma paljastui – pelaa Sega-klassikoita ilmaiseksi mobiililaitteilla

Sega on tuomassa klassikoitaan mobiililaitteille jatkossa Sega Forever -nrändin alla tarjoten mahdollisuutta pelata niitä ilmaiseksi mainosrahoitteisesti.

21.6.2017 15:01

Sega on lanseerannut Android- ja iOS-laitteilla uuden Sega Forever -pelien brändin. Tarkoituksena sillä on kyseisen nimen alla tarjota jatkossa vanhoja Master System-, Mega Drive- ja Dreamcast-klassikoita pelattavaksi ilmaiseksi mainosrahoitteisessa muodossa.

Ensimmäisiä Sega Forever -pelejä näyttäisivät olevan Sonic the Hedgehog, Altered Beast, Phantasy Star II, Kid Chameleon ja Comix Zone. Pelien pitäisi ilmaantua saataville uudessa kuosissa vielä noin vuorokauden sisällä. Jatkossa uusia Sega Forever -nimikkeitä olisi tarkoitus myös saapua tasaiseen tahtiin kuukausittain.

Mainoksia karttaville Sega tarjoaa mahdollisuuden ostaa pelit kahden euron hintaan. Segan mukaan pelit voivat luottaa emulaatioon tai olla suorempia mobiilikäännöksiä. Kaikkien niiden kerrotaan tukevan myös offline-peluuta kuin myös pilvitallennuksia ja peliohjaimia.

Lähde: Sega

Lisää luettavaa