Säveltäjä Stan LePard on kuollut

LePardin vaikutus ei jäänyt ainoastaan peleihin, vaan hän sävelsi myös muun muassa Windowsille.

24.3.2022 14:19

Peli- ja sovellusmuusikko Stan LePard on kuollut.

LePardin kuolemasta ilmoitti hiljattain hänen ystävänsä ja Guild Wars 2 -kollegansa Maclaine Diemer henkilökohtaisen Twitter-tilinsä kautta. Diemerin mukaan LePard menehtyi melko yllättäen viime viikolla, mutta kuolinsyytä ei mainita. Peliala suree fantastisen taitelijan menetystä. 

– Hänen poismenonsa on valtava menetys hänen perheelleen, ystävilleen ja Seattlen peliaudioyhteisölle. Tutkin lahjoitusrahaston perustamista hänen perheelleen ja ilmoitan lisätietoja täällä, kun minulla on niitä. Kiitos kaikesta, mitä olet tehnyt hyväkseni. Tulen kaipaamaan sinua kovasti, Diemer kirjoittaa.

Vuosien varrella säveltäjä LePard kanavoi musiikillisia kykyjään useiden kuuluisien pelisarjojen ääniraidoille. Hänen töitään löytyy Microsoft Flight Simulator X:n, Age Of Empires III:n, Shadowrunin, Crimson Skiesin, Toy Soldiersin, Fable 2:n sekä Halon, Destinyn ja Guild Wars 2:n kaltaisista nimikkeistä. 

LePardin vaikutus ei jäänyt ainoastaan peleihin, vaan hän sävelsi myös muun muassa Windowsille. Taiteilijan töitä pelimusiikista sovellusääniin voi kuunnella osoitteessa stanlepardmusic.com.

Lähde: Gamasutra

Lisää luettavaa