Satisfactory valmistuu viimein tänä vuonna – kehittäjät lupaavat tehtaanrakentelupeliin uutta sisältöä ja oikean loppuratkaisun

Satisfactory 1.0 häämöttää.

3.2.2024 17:02

Coffee Stain Studios on luvannut Satisfactory-pelinsä saavan varsinaisen julkaisunsa tänä vuonna.

Ruotsalaisstudion kehittämä tehtaanrakentelupeli on ollut saatavilla varhaisjulkaisuna kohta jo viiden vuoden ajan. Peliin on julkaistu koko joukko merkittäviä sisältöpäivityksiä vuosien varrella, ja nyt peli on lähestymässä julkaisukuntoa.

Studio kertoo uudella videollaan Satisfactoryn 1.0-version ilmestyvän viimein tämän vuoden aikana. Pelin varhaisjulkaisuvaiheen päättymistä merkitsevälle päivitykselle ei ole annettu tarkempaa aikataulua, mutta studion mukaan Satisfactory 1.0 saavutetaan pelin seuraavassa merkittävässä päivityksessä. 1.0-päivityksen tarkkaa sisältöä ei ole vielä paljastettu, mutta sen kerrotaan esimerkiksi lisäävän peliin uutta sisältöä, bugikorjauksia sekä tavan pelin läpäisemiseen. Päivitys syventää myös Satisfactoryn tarinaa, joka onkin tähän saakka jäänyt varsin kepeälle tasolle. Satisfactoryn kehityksen luvataan myös jatkuvan vielä 1.0-version julkaisun jälkeen, vaikka tulevien sisältöpäivitysten julkaisumekanismi hakeekin vielä muotoaan.

Pelin edellinen iso päivitys, Update 8, ilmestyi viime marraskuussa. Satisfactoryn päivitysten välillä on tähän asti ehtinyt kulua melko pitkiä aikoja, joten 1.0-version saapumistakin saatetaan joutua odottamaan reilun tovin verran. Satisfactory Update 7 nimittäin julkaistiin joulukuussa 2022, eli kahden päivityksen väli venähti lähes vuoden mittaiseksi.


Lähde: Coffee Stain Studios

Lisää luettavaa