Sankariräiskintä Battlebornin ensimmäinen ilmainen lisähahmo on pian irti

Battlebornin ensimmäinen lisäsisältöhahmo aloittelee hivuttautumista peliin, eikä siitä tarvitse maksaa edes oikeaa rahaa.

23.5.2016 13:15

Gearbox Softwaren aiemmin kuun alussa julkaistu Battleborn on saamassa pian ensimmäisen lisäsisältöhahmonsa. Toukokuun 31. päivä pelin sankarijoukon osaksi liittyy vettä hallitseva taistelija Alani, johon Battlebornin kausikortin ja Digital Deluxe -erikoisversion omistajat pääsevät tosin käsiksi jo nyt tiistaina 24. toukokuuta.

Alanin avaaminen pelissä onnistuu joko pulittamalla 47 500 pelissä ansaittavaa krediittiä tai käyttämällä tietyille pelaajille hahmon julkaisun aikoihin annettavaa Hero Key -esinettä. Hero Keyn ovat saamassa sekä kaikki kausikortin että Digital Deluxen omistajat kuten myös PlayStation 4:llä Battlebornin beetatestiin osallistuneet pelaajat. Avainta voi käyttää periaatteessa minkä tahansa muunkin hahmon avaamiseen. Välineenä sitä voi kuitenkin käyttää vain kerran, minkä jälkeen pelaajien on suoritettavia tiettyjä tavoitteita tai saavutettava tietty Command Rank -taso, jos avainta halajaa käyttää vielä uudelleenkin.

Kaiken kaikkiaan Battlebornin on tarkoitus saada Alanin kaltaisia ilmaisia sankareita vielä neljän hahmon edestä. Kunkin julkaisun aikana kausikortin ja Digital Deluxe -paketin omistajat saavat aina yhden ylimääräisen Hero Keyn haltuunsa.

Lähde: Gearbox

Lisää luettavaa