Samuraikuume tempaisee ensi viikolla taistelupelaajat mukaansa

Niin Soulcalibur VI kuin tuorein Samurai Shodown saavat lisähahmon ensi viikolla.

29.3.2020 08:04

Ensi viikosta on muodostumassa vilkasta aikaa taistelupelisamuraille. Ensin maaliskuun 31. päivä Soulcalibur VI vastaanottaa uuden vierastaistelijan Samurai Shodown -sarjan Haohmarun muodossa, ja päivää myöhemmin uusin Samurai Shodown -peli laajenee sekin viimeisimmällä lisäsisältöhahmollaan.

Haohmarun on osa Soulcalibur VI:n toisen sisältöjauden tarjontaa, johon on aiemmin kuulunut jo osaksi lisähahmo Hilda. Luvassa on vielä Haohmarunkin jälkeen kaksi toistaiseksi vielä vahvistamatonta hahmoa sekä joukko hahmojen kustomointiin käytettäviä lisäesineitä.

Hahmon sekä tämän kentän voi nähdä toiminnassa uusimmalla trailerilla.

Uusimman Samurai Shodown -pelin tuorein hahmo vuorostaan Sogetsu, joka esiteltiin sarjaan aikoinaan Samurai Shodown IV:n myötä. Myös viimeisin Samurai Shodown  käy tällä hetkellä läpi toista sisältökauttaan, johon sisältyy kaikkiaan neljä hahmoa. Näistä Mina Majikina tuotiin peliin aiemmin helmikuussa, kun taas myöhemmin Sogetsun jälkeen on Samurai Shodown VI:ssa alkujaan esitellyn Irohan vuoro astua areenoille. Neljättä taistelijaa ei toistaiseksi ole vielä paljastettu.

Lisää luettavaa