Bethesda on julkistanut virallisesti Dishonored 2:n. PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle matkalla oleva salamurhapeli on kehitteillä alkuperäisenkin Dishonoredin luoneella Arkane Studiosilla, jonka mukaan peli on tarkoitus julkaista ensi keväänä.

Uuden Dishonoredin paljastus tehtiin lyhykäisen trailerin voimin. Se vahvistaa, että edellisosan päähenkilönä toimineen Corvo Attanon ohella uusi peli tarjoaa mahdollisuuden valita pelattavaksi hahmoksi tällä kertaa myöskin naishahmo Emily Kaldwinin. Kummankin hahmon kerrotaan omaavan omat erikoiskykynsä, ja kehittäjät ovat lisäksi jälleen luvanneet, että halutessaan pelin voi jälleen läpäistä tappamatta ketään.

Lupauksena on myös annettu, että seikkaillessa tekemään päästään merkittäviä päätöksiä, jotka vaikuttavat merkittävästi pelin maailmaan.

Dishonored 2:n rinnalla julki on tuotu nyt myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle matkalla oleva Dishonored: Definitive Edition. Nimensä mukaisesti kyseessä on graafisesti ehostettu versio ensimmäisestä Dishonoredista, joka sisältää myös kaiken peliin julkaistun lisäsisällön. Definitive Edition on tarkoitus julkaista tulevan syksyn aikana.

Lisää luettavaa