Salaista Metal Gear Solid V -sisältöä paljastetaan fanivoimin

Fanit työskentelevät yhdessä salaisen Metal Gear Solid V: The Phantom Pain -sisällön paljastamiseksi.

30.11.2015 07:00

Metal Gear Solid V: The Phantom Painin fanit yrittävät yhdessä paljastaa salaista kohtausta pelin uumenista. VAROITUS: Uutinen voi sisältää Metal Gear Solid V -juonipaljastuksia.

Konami on vahvistanut Metal Gear Solid V: The Phantom Painin sisältävän salaisen kohtauksen, joka on avattavissa vain pelaajayhteisön yhteistyönä. Ydinaseriisuntaan liittyvä kohtaus ei avaudu ihan helposti, vaan pelaajien tulee täyttää neljä kriteeriä salaisuuden paljastumiseksi.

1. Pelaajan on suoritettava tehtävä 31

2. Pelaajalla ei saa olla ydinasetta. Olemassaolevat ydinaseet on hävitettävä.

3. Tiettyjen ydinaseiden leviämiseen liittyvien kriteerien tulee olla täytettynä pelialustan alueellisella palvelimella.

4. Kaikki ydinaseet on hävitettävä pelialustan alueellisella palvelimella. Ydinaseiden määrän on siis oltava 0.

Kun kaikki kriteerit on täytetty, käynnistyy tapahtuma automaattisesti pelaajan palattua tukikohtaansa tai suoritettu päätehtävän. Mikäli Metal Gear Solid V -pelaajat kehittävät uusia ydinaseita, on tapahtuma avattavissa uudestaan kaikkien kriteerien täytyttyä.

Konami päivittää alustakohtaisia Metal Gear Solid V: The Phantom Pain -ydinaselukemia Twitter-tilillään. Toistaiseksi lähimpänä tapahtumaa ollaan Xbox 360:lla, jolla ydinaseita on vain 39 kappaletta. Steam-pelaajilla on vielä hieman työnsarkaa, sillä ydinaseita löytyy kaikkiaan 12 081 kappaletta.

Lähde: Konami

Lisää luettavaa