Säkkipoika seikkailee kotimaisissa maisemissa

Visit Finlandin ja PlayStationin yhteistyö tuo Suomen LittleBigPlanetin Vita-versioon.

13.8.2013 07:43

Matkailunedistämiskeskuksen Visit Finland -brändin ja PlayStationin yhteistyö tuo kotimaisia maisemia LittleBigPlanet Vita-peliin. Suomi-teemainen taso sisältää muun muassa mäntymetsiä, lumimaisemia sekä suomalaisia matkailuvaltteja, kuten Bengtskärin majakka ja Rovaniemellä sijaitsevä Joulupukin pajakylä. Suomea esitellään myös ruudulle ilmestyvin infotekstein, jotka tarjoavat taustatietoja pelissä näkyvistä kohteista.

Pelin kehittämisvaiheessa Matkailunedistämiskeskus oli mukana suunnittelemassa pelin sisältöä. Tilaisuus yhteistyöhön otettiin keskuksen mukaan innolla vastaan, sillä peleillä on kasvava rooli matkailumarkkinoinnissa.

– Yhteistyö PlayStationin ja LittleBigPlanetin kanssa tarjoaa suomalaiselle matkailulle loistavaa näkyvyyttä ja olemme iloisia, että pääsimme toteuttamaan hankkeen. Pelejä käytetään entistä enemmän ja monipuolisemmin matkailun markkinoinnissa. Ne ovat meille erittäin mielenkiintoinen kanava, jonka avulla pystymme tavoittamaan uusia yleisöjä ja tuomaan suomalaista matkailua esiin heitä kiinnostavalla tavalla,” kertoo Matkailunedistämiskeskuksen markkinoinnista ja maabrändistä vastaava johtaja Mervi Holmén.

Peliin päätyneet kohteet valittiin tarkasti ja pelin kohdeyleisö mielessä pitäen.

LittleBigPlanet PS Vita -pelissä ovat päässeet esille myös muut Pohjoismaat. Aiemmin kesällä julkaistu Tanska-teemainen taso on saanut erittäin positiivisen vastaanoton. Seuraavana vuorossa on Ruotsin oma taso. Suomi-tason voi ladata LittleBigPlanetin Vita -versioon suoraan pelissä tai osoitteessa http://vita.lbp.me/v/bv258.

Lähde: PlayStation Finland

 

Lisää luettavaa